Měna:

Grando Hovězí pršut

Kdyby děda Eduard Kazda viděl, jak se jeho rodinnému řeznictví v Úpici v Podkrkonoší daří dnes, byl by nadšený. Firma, nesoucí jeho jméno, nepoužívá žádné náhražky, odebírá kvalitní čerstvé maso a řezníci berou svou práci jako poslání. Hovězí pršut od Maso Kazda je fermentovaný, tím pádem je možné ho skladovat v pokojové teplotě. Po rozbalení spotřebovat do týdne a skladovat v chladu.

Popis:

  • Maso Kazda
  • Česká republika
Hmotnost
250g
Cena za kg
596 Kč
Cena s DPH
149 Kč
Skladem > 5

Ostatní nejraději kupují

    Delirium Nocturnum 16° tmavý Dubbel
    Vlajka
    Delirium Nocturnum 16° tmavý Dubbel
    86 Kč/0,33l
    Cena vč. DPH
    Bornem Trippel 18° belgický tripel
    Vlajka
    Bornem Trippel 18° belgický tripel
    78 Kč/0,33l
    Cena vč. DPH
    Emelisse Blond IPA 16°
    Vlajka
    Emelisse Blond IPA 16°
    69 Kč/0,33l
    Cena vč. DPH
    Kapittel Pater 13°
    Vlajka
    Kapittel Pater 13°
    78 Kč/0,33l
    Cena vč. DPH
    Lindemans Apple 3,5 %
    Vlajka
    Lindemans Apple 3,5 %
    109 Kč/0,355l
    Cena vč. DPH
    Emelisse TIPA Tripel IPA 10 %
    Vlajka
    Emelisse TIPA Tripel IPA 10 %
    89 Kč/0,33l
    Cena vč. DPH
in stock
cookies
Pro zlepšení uživatelského komfortu a získání užitečných statistik využívám soubory cookies. Informace o používání také sdílíme s analytickými partnery. Používáním našeho webu s cookies souhlasíte.

Informace i Cookies