Měna:

Grando Hovězí pršut

Kdyby děda Eduard Kazda viděl, jak se jeho rodinnému řeznictví v Úpici v Podkrkonoší daří dnes, byl by nadšený. Firma, nesoucí jeho jméno, nepoužívá žádné náhražky, odebírá kvalitní čerstvé maso a řezníci berou svou práci jako poslání. Hovězí pršut od Maso Kazda je fermentovaný, tím pádem je možné ho skladovat v pokojové teplotě. Po rozbalení spotřebovat do týdne a skladovat v chladu.

Popis:

  • Maso Kazda
  • Česká republika
Hmotnost
250g
Cena za kg
700 Kč
Cena s DPH
175 Kč
Skladem

Ostatní nejraději kupují

    Lečo s klobásou
    112 Kč/750g
    Cena vč. DPH
    Rajská omáčka
    135 Kč/800g
    Cena vč. DPH
    Moravský vrabec
    139 Kč/850g
    Cena vč. DPH
    Segedínský guláš
    118 Kč/820g
    Cena vč. DPH
    Vepřové maso na paprice
    118 Kč/820g
    Cena vč. DPH
    Hovězí maso na žampionech
    118 Kč/820g
    Cena vč. DPH
cookies
Pro zlepšení uživatelského komfortu a získání užitečných statistik využívám soubory cookies. Informace o používání také sdílíme s analytickými partnery. Používáním našeho webu s cookies souhlasíte.
Informace i Cookies