Měna:

Grando Hovězí pršut

Kdyby děda Eduard Kazda viděl, jak se jeho rodinnému řeznictví v Úpici v Podkrkonoší daří dnes, byl by nadšený. Firma, nesoucí jeho jméno, nepoužívá žádné náhražky, odebírá kvalitní čerstvé maso a řezníci berou svou práci jako poslání. Kazdovy pršuty jsou fermentované, tím pádem je možné je skladovat v pokojové teplotě. Po rozbalení spotřebovat do týdne a skladovat v chladu.

Popis:

  • Maso Kazda
  • Česká republika
Hmotnost
250g
Cena za kg
636 Kč
Cena s DPH
159 Kč
Skladem

Ostatní nejraději kupují

    Grando Jelení pršut
    169 Kč/250g
    Cena vč. DPH
    Grando Uherský bok sušený
    88 Kč/250g
    Cena vč. DPH
    Grando Pršut-sušená krkovice
    129 Kč/250g
    Cena vč. DPH
    Grando Hovězí klobásky fermentované
    78 Kč/200g
    Cena vč. DPH
    Grando Jelení klobásky fermentované
    84 Kč/200g
    Cena vč. DPH
    Grando Jehněčí klobásky fermentované
    78 Kč/200g
    Cena vč. DPH
cookies
Pro zlepšení uživatelského komfortu a získání užitečných statistik využívám soubory cookies. Informace o používání také sdílíme s analytickými partnery. Používáním našeho webu s cookies souhlasíte.
Informace i Cookies